woan 26.12.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Hej.Pytanie za 100pkt kupiłem kozę, przez kilka dni rozpalałem w/g instrukcji montażystów. Dziś zapaliłem normalnie i ku mojemu zdziwieniu widzę koło zamknięcia /wajchy szczelinę między szybą a konstrukcją kozy. Góra i dół dolega idealni a środek :widzę ogień. Czy to normalne? Koza romotoop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 26.12.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 jakieś foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 26.12.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 nie mam właśnie, szczelina jest po między szklanymi drzwiczkami a blachą(konstrukcją pieca) wygląda to tak jakby coś było krzywe bo u góry i na dole dolega a w środkowej części ,,banan" i widzę ogień z boku przy zamkniętych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 26.12.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 raczej tam nie powinno być. Sznura nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 26.12.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 sznur jest, pięknie dolega u góry i na dole a po środku szczelina ...już wiem skąd mi nie raz śmierdziało ,,ogniskiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.12.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Dużo niejasności...Co to znaczy "w/g instrukcji montażystów / normalnie"? Co to za koza? Smród ogniska raczej bez związku - przyczyna może być inna...Powietrze do spalania z zewnątrz, czy z pomieszczenia? Jaka wentylacja w domu? Bez fotek możemy sobie pogdybać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 05.11.2017 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Uszkodzony sznur był ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts