Kemotxb 28.12.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Mi akurat sąsiad się czepil blaszaka i naslal na mnie nadzor budowlany ������ I czym się to skończyło ? nie bardzo widzę sens w tym co ma nadzór budowlany do blaszaka, bo ani to tak naprawdę garaż (w rozumieniu przepisów garaż to budynek w którym trzymamy auto), ani nie jest związany na stałe z gruntem, ani nie ma wymiarów na zgłoszenie czy pozwolenie, jeśli jest postawiony w odpowiedniej odległości od granic to nadzór budowlany nie powinien nawet reagować na taką pierdołę. U mnie MPZP dopuszcza budynek gospodarczy na cele budowlane czyli tzw graciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 28.12.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 to masz zajebistego sąsiada masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 29.12.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 to masz zajebistego sąsiada masakra Dlaczego? Może sąsiad miał powody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 29.12.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 jak się ma powody, to się idzie wieczorem z flachą do sąsiada, siada i rozmawia nie wyobrażam sobie, że na kogoś donoszę do PNiB, chyba, że zagrażało by to mojemu życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 29.12.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Dlaczego? Może sąsiad miał powody ... Może i miał powody ale w każdym sporze najpierw proponuje się rozwiązania polubowne, jakiś kompromis. Jeśli sąsiadowi przeszkadza na czyjejś działce garaż blaszany ( dla mnie nie jest to nawet budynek) bo np nie jest spójny z otoczeniem to sorry ma coś z główką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 29.12.2016 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Odejdę od wątku ... czy do sąsiada dewelopera budującego na sprzedaż też idzie się z flachą? Czy raczej z pismem do stosownego urzędu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 30.12.2016 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 idzie z flachą. donosiło to się w PRLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts