forumaciej 27.12.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dzień dobry, w ścianie kuchennej mam wystającą metalową klapkę, z której niestety słychać szum okapu sąsiada (lub sąsiadów). Dodatkowo w niektórych dniach czuć smród (np. papierosów). Szum jest uciążliwy, bo słychać go również w godzinach ciszy nocnej. Od dewelopera pomocy nie uzyskam, bo wszystko zostało wykonane "zgodnie z projektem", a to że ktoś zainstalował zbyt mocny okap, to nie mają na to wpływu (rozumiem to). Nie chcę okapu w mieszkaniu (wystarczy pochłaniacz), ale również nie chcę pruć ściany i grzebać przy pionie wentylacyjnym - zależy mi na jak najmniejszej "inwazji" Proszę Państwa o pomoc - w jaki sposób skutecznie wyciszyć (to dla mnie ważniejsze niż zmniejszanie nieprzyjemnego zapachu) taki otwór? Załączam zdjęcia. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts