Kurtz1992 27.12.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Witajcie Panie i Panowie!!!Mieszkam w domku rodziców i pasuje czasem coś zrobić od siebie... Myślałem zrobić jakąś elewację na ocieplonych fundamentach - póki co mam tylko przyklejony styropian zatarty całkowicie klejem i pomalowany brązową farbą, a ściany powyżej również ocieplone i na to beżowy baranek. Czym mógłbym fajnie wykończyć ten fundament? Kamień niestety poza zasięgiem finansowym... Myślałem nad imitacją z betonu własnoręcznie wykonaną i położoną. Może coś innego bardziej ciekawego i taniego? Myślałem też nad drewnem ale nie wiem czy by pasował do reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 28.12.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 tynk żywiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 28.12.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Szablon do pomalowania i wyjdzie imitacja klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurtz1992 28.12.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Tynk żywiczny wydaje mi się ciut sztuczny:/ Sztucznie wyglądający:/ chociaż całkiem elegancki, widziałem u kolegi takie coś wewnątrz domku. Szablony mi się podobają Widziałem takie do tynkowania grubsze że wychodzi jakby fuga była. Odnośnie klinkieru, to myślałem jeszcze spróbować zrobić sobie gumówkę z kilkoma ostrzami i klasyczną cegłę z demontażu albo nową ciąć na plasterki jak klinkier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts