zbyszek27 30.08.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam, Chciałbym Państwa poprosić o radę jaką kuchnię gazową wybrać. Powinna ona być do zabudowy, ale nie mam pojęcia co do typów i marek istniejących na rynku. Może jakieś rankingi lub tylko informację, czym powinienem się kierować. Dodam że myślę o poniesieniu kosztów od 2000 - 3000 i gotuję sporo Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.08.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Chyba jedyna sensowna metoda, to iść do Euro albo do innego Media Marktu i sobie pomacać i wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek27 30.08.2004 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 macałem - ale co ślepemu po oczach - nie znam się, a jest tego wiele, więc dlatego proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.08.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 mnie się wydaje, że one się za bardzo od siebie nie różnią (funkcjonalnie) wiec decydujące znaczenie ma wygląd i własne preferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts