Husy 30.08.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam.Checem zrobić drugą łazienke na poddaszu użytkowym. Z tym że mam strop drewniany i nie wiem jak się do tego zabrać. Jaką zrobić posadzkę w tej łazience, jak zaizolować , itp. Prosze o wszelki sugestie. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 30.08.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 ja bym dał najpierw płyty OSB na podłogę, a izolację np. systemem Atlasa - woder (mają folie, taśmy, uszczelki i inne pierdoły do izolacji) i na to można kłaść kafelki ja tak robiłem w domku drewnianym kabinę prysznicową i na razie nic nie przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.08.2004 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Poczytajhttp://szkielet.com.pl/wymagania/11.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 30.08.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 A dlaczego nie mozesz zostawic tej podlogi drewnianej?Bedzie cieplo w nogi i przyjemnie. U mojej babci byly stropydrewniane takze w lazisnce i zwykle dechy na podlodze.Zajrzyj do poradnika LAZIENKI (we wszystkich wiekszych skladach budowlanych) i zanim zepsujesz urokliwa, naturlna podlogeprzejrzyj je , prosze..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 31.08.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 W Szwecji zamiast kafelkować podłogę często-gęsto się ją wykańcza wykładziną antypoślizgową, szczelną, zgrzewaną/klejoną na łączeniach i wywiniętą na ściany do góry min 10 cm. Efekt jest taki, że jest ciepło w nogi, nie jest ślisko, łatwo sprzątnąć i dodatkowe uszczelnienie. Kolor można dobrać do płytek na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.08.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Można dać na podłogę płyty suchojastrychowe i dopiero glazurę - zrobiłem tak w kuchni (pod płytami podłoga na legarach) i na razie trzyma ...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 31.08.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Zgoda Slawku, ale co z halasem na dole?Nie dokucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts