marcindab 29.12.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Witajcie, czy są przeciwskazania aby wykładziny hotelowe montować także w domu ?Znalazłem wzory wykładzin na wykladziny-hotelowe.pl, których niestety nie mogę znaleźć nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 30.12.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Myślę że hotelowe będą nawet trwalsze ze względu na intensywność ich użytkowania w takich pomieszczeniach jak hotel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katjana001 12.01.2021 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Pewnie, że tak. Wykładziny hotelowe mają poprostu wyższą gramaturę, wytrzymają dłłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts