anka.w 25.07.2002 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Jaka Pana zdaniem bedzie srednica gotowego slupka (Pana projektu) w przypadku dwoch slupkow o srednicy 3,5 cm oddalonych od siebie o 9-10 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 25.07.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 moje rozwiazanie dotyczy pojedynczych słupków, ale uważam,że można nasunąć rury osłonowe(tak je będę nazywał)na każdy słupek i powstaną dwa słupki, stojące przy sobie o średnicy około 100mm (takie są chyba rury rynnowe lub 110mm).Z tym tytułem włościanskim "pan" to chyba przesada. Zrejestrowałem się jako Tad, a nie pan Tad.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka.w 25.07.2002 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Dzieki za rade. Chodzilo mi jednak o to, zeby wyeliminowac podwojne "slupkowanie". Jest to jednak pomysl do rozwazenia na przyszlosc. Ktos mi wlasnie podpowiedzial, ze moze tak postawic calkiem nowy i nie wlaczac sobie komplikatora... A z tym Panem to wypadek przy pracy. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 25.07.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Jeszcze tylko jedno-jeśli nie są technicznie potrzebne dwa słupki, to po prostu jeden wyciąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 25.07.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 A może jednak sietka + żywopłot!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 25.07.2002 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Tad !Jestem pełna uznania co do twojej fachowości!Powiedz czy można kupić gotowe schody z prefabrykatu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 25.07.2002 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Miała to być siatka a nie sietka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 25.07.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Engi,nie przesadzaj (czytaj nie kpij), to tylko jakiś pomysł na zamaskowanie słupka. Nie chciałbym tematu płotu zamieniać na schody, chociaż i tak na temat dostawców schodów prefabrykowanych nie wiem nic.Sorry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2002 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 Tad! To naprawdę nie są kpiny! Śledzę Twoje wypowiedzi i wiele z nich korzystam. Wypowiadasz się bardzo konkretnie i rzeczowo. Gdyby więcej takich było na Forum......... O poradę na temat schodów już prosiłam, ale jakoś drętwo w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 26.07.2002 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 System nie trzyma mi identyfikatora i co jakiś czas robie się automatycznie anonimaowa, ale to wyżej to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts