robos2234 13.02.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 może to cementowa\betonowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peppawutz 13.02.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 A tam nie znalazłeś ani jednej pofalowanej... Słabo szukałeś! Moim zdaniem to Orea 9, bo ma dość duże dachówki. W każdym razie na pewno to ceramika, bo beton ma inną fakturę dachówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dancos 14.02.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 A tam nie znalazłeś ani jednej pofalowanej... Słabo szukałeś! Moim zdaniem to Orea 9, bo ma dość duże dachówki. W każdym razie na pewno to ceramika, bo beton ma inną fakturę dachówek. Nie jestem zbyt pedantyczny, ale stojąc pod okapem, nie widziałem, żeby któraś leżała nie równo, bądź miała pofalowany dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlanB88 10.05.2022 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2022 (edytowane) Dobra ze względu na jakość i cenę wg mnie jest , model ładnie się prezentuje, producent daje długie gwarancje, a dekarze są szkoleni, więc umieją sobie radzić z tą dachówką. Klienci zadowoleni (y) Edytowane 15 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts