Azmath 01.01.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Witajcie w nowym roku, nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Postanowiłem wrócić do Was i prosić o radę jest sobie wanna z baterią (zawór, bateria + prysznic), dziecko podczas kąpieli lubiło swojego czasu bawić się baterią przez co w końcu poluzowała się, odstaje z tyłu i kręci się na wszystkie strony. Problemem jest zabudowa. Zdjęcie poglądowe z internetu: http://mrowka.com.pl/files/Gallery/1l/1lnq66m0c2hv41/Zoom.jpg moja wanna jest podobna pod względem zabudowy, nie ma żadnego dostępu od spodu do baterii. Firma to Paffoni. Co radzicie żeby zrobić porządek z tym problemem ? Dziękuję Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.01.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Jak nie da się dokręcić, bo dostępu nie ma to... przyklej to ładnie jakiem epoksydem! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azmath 02.01.2017 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Liczyłem na jakieś magiczne rozwiązanie jak to przytwierdzić tak jak było, nadzieja umiera ostatnia Dziękuję za odpowiedź, chyba innego wyjścia nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 02.01.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Trzeba rozbierać całość żeby dobrać się do nakrętki ... a to chyba nie wchodzi w grę, remont teraz nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azmath 06.01.2017 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Przynajmniej wiem czego unikać przy niedalekiej przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 07.01.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Zdemontuj płytkę obok baterii , tą na której stoją świece i tamtędy dostaniesz się do nakrętki baterii .A tak na marginesie , to ten rodzaj baterii wymaga dokupienia i zainstalowania elementu pod płytkowego . Trochę on kosztuje , ale rozwiązuje dwa problemy .1 Ewentualna wymiana wężyków elastycznych .2 Odprowadzanie wody sączącej się po wężu słuchawki , do kanalizy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azmath 11.01.2017 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Niestety tam jest tylko opcja kucia płytek co odpada. Firma, która robiła remont to byli partacze z grubej rury jak się po czasie okazało. zostaje mi ten klej, nadal mam obawy czy to ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopsik87 26.01.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Jeśli jest opcja to można zrobić rewizje z drugiej strony ściany i się dostać do baterii :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Azmath 27.01.2017 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Już lepiej byłoby kuć płytki aha, klej pomógł, dziękuję za porady. zwykły poxipol złapał bardzo ładnie, byłem cały w strachu ale wszystko trzyma jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts