magdajane 02.01.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Witam, bardzo proszę o pomoc, który projekt lepszy. Ze ścianką czy bez? A może w ogóle coś innego zaproponujecie? Zależy mi na tym, żeby nie burzyć i nie przestawiać ścian, które już są I żeby był stół, a nie wyspa. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. ( i przepraszam za moje bardzo amatorskie projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.01.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Na rzucie kuchnia ma sensowne rozmiary, na Twoich projektach jest wielkości szafy... Nie rozumiem Czy kuchnia jest w tym samym miejscu, co na rzucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajane 02.01.2017 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 nie, rzeczywiście nie dopisałam. Tam gdzie na rzucie jest kuchnia będzie sypialna. A w salonie mini aneks kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajane 04.01.2017 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 żadnych pomysłów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 05.01.2017 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Problemem jest brak miejsca do przechowywania.Sypialnia zaraz za ścianą kuchenną i przejściem to nie jest dobry pomysł,wszystkie odgłosy będzie słychać.Mnie się nie podoba żadne rozwiązanie jak by nie zrobić jest ciasno.http://images82.fotosik.pl/270/8c702c1266d92595med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdajane 05.01.2017 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 miejsce na przechowywanie jest. Szafa 2 m wys.2,7 w salonie i 1m i też do sufitu w sypialni, to wydaję mi się, że wystarczy dla jednej osoby. a co do projektu jakby nie patrzeć sugerowałam się Twoim pomysłem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?249430-Pomoc-w-aran%C5%BCacji-kawalerki-33m&highlight=kawalerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Lepiej jest bez ścianki. Tak naprawdę jest ona tylko „wieszakiem” dla telewizora, a zabiera dużo przestrzeni i światła. Warto szukać innych rozwiązań lub pozostawić kuchnię otwartą. Im bardziej przestronne wnętrze, tym korzystniej się prezentuje. Może lepiej w tym miejscu postawić ściankę ażurową lub półki? Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts