kokoszno 02.01.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Hej, mam w domu poddasze (ok. 30m2) które w 100% pełni funkcje schowka na kartony, ozdoby świąteczne itp. Obecnie jest tam podłoga z płyt OSB. Chciałbym wyłożyć ją jakąś tańszą wykładziną PVC bez większego wysiłku i tu pytanie - czy przymocowanie takiej wykładziny za pomocą gwoździ/zszywek do płyty będzie ok? Chcę głównie uniknąć klejenia, bo jak wspominałem jest to schowek z którego korzystam 4-5 razy w roku,a gwoździe wydają mi się najprostszym i najszybszym sposobem, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 02.01.2017 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 taśma dwustronna będzie chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoszno 02.01.2017 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 taśma dwustronna będzie chyba najrozsądniejszym rozwiązaniem Ona faktycznie tak mocno trzyma, nawet na nierownej osb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 02.01.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Zależy na ile jest nierówno aby wykładzina się nie przecierała na tych nierównościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 02.01.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Rozłóż tą wykładzinę i po krawędziach zewnętrznych przykręć listewkami drewnianymi lub metalowymi.. W razie wymiany kiedyś tej wykładziny nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 02.01.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 W zależności od temperatur, ilości m2 może się falować jak będzie tylko po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 02.01.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 To najlepiej tylko rozłożyć i tyle. Ona nigdzie nie poleci. Nie ma sensu mocowania trwałego no moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoszno 03.01.2017 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Ok dzięki to spróbuje ją tylko położyć i postawić na niej kartony, faktycznie powinno starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts