marek2122 03.01.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Chciałbym wykonać taras z kostki brukowej i zastanawiałem się jak połączyć ten taras z izolacją domu. Mam na myśli te miejsca pod oknami tarasowymi. Budynek będzie ocieplony 20 cm styropianu grafitowego i da to dużą przerwę pomiędzy kostką , a ścianą domu. Wymyśliłem coś takiego (rysunek)Jak myślicie, zda to egzamin? Załączam również zdjęcie tego miejsca o które mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 25.02.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Chciałbym wykonać taras z kostki brukowej i zastanawiałem się jak połączyć ten taras z izolacją domu. Mam na myśli te miejsca pod oknami tarasowymi. Budynek będzie ocieplony 20 cm styropianu grafitowego i da to dużą przerwę pomiędzy kostką , a ścianą domu. Wymyśliłem coś takiego (rysunek)Jak myślicie, zda to egzamin? Załączam również zdjęcie tego miejsca o które mi chodzi. Podbijam i odświeżam, niedługo będe miał taką samą sytuację. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redblack 25.02.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Ja mam mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts