zuzanna45 02.11.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 wybierz dwie takie sama, te po prawej będą się lepiej prezentować, takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palin123 03.11.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Mnie, tak jak większości, podobają się dwie takie same sofy mimo wszystko Bardzo mi się podoba styl, który proponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sczepan 18.11.2017 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 (edytowane) Takie dwie sofy w salonie to chyba ostatnio dość modny trend. Kilkoro moich znajomych, którzy posiadają duży salon takie rozwiązanie właśnie zastosowało. Osobiście bardziej podoba mi się taki układ: Dwie takie same sofy stoją naprzeciwko siebie i między nimi znajduje się stolik kawowy. Postawienie sof w kształcie litery L jakoś trudni mi sobie wyobrazić, żeby to ładnie wyglądało. Ostatecznie jeśli miałbym coś takiego zastosować w moim domu to wybrałbym dwie identyczne sofy albo zdecydował się na ogromną rogówkę. Zobacz sobie inspirację do salonu na tej stronie:] Może coś ciekawego wpadnie Ci w oko. Sam właśnie tam znalazłem kilka ciekawych rozwiązań, które zastosowałem w swoim mieszkaniu. Zamiast drugiej sofy w salonie na to miejsce wolę postawić regał z książkami Edytowane 13 Lutego 2018 przez Greengaz dopisanie fragmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts