silencer7 04.01.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Szukam firmy w Warszawie lub okolicach, która wykonuje takie lub podobne panele - i to najważniejsze - na podany wymiar: http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/91/67/34/plot-oslonowy-panel-ogrodzeniowy-kielcz-129213562.jpg W marketach i innych sklepach są takie panele, ale wszystkie mają standardowe wymiary. Kiedyś była firma ISOTARG w Markach, która robiła takie rzeczy, ale niestety parę lat temu zakończyli działalność Nigdzie nie mogę znaleźć firmy, która robi coś podobnego. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert27 06.01.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Jako pierwsza wygooglowała mi się firma ANDREWEX, wydaje mi się, że wstawiają swoje produkty do ''dużych sklepów''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts