mysticous 04.01.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Dzien dobry, Mam położony tynk w kuchni zamiast szkła. Niestety nie jest on niczym zabezpieczony. Słyszałem, że istnieje jakiś impregnat kokosowy - stad taka nazwa w temacie Głównie chodzi o to aby był dobry, ponieważ na tej powierzchni będę gotować oraz będzie skapywać na ten tynk tłuszcz i inne rzeczy. Czy macie Panowie/Panie jakieś porady jak to zaimpregnować aby uniknac stałych plam powstałych po gotowaniu? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 04.01.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zadzwoń do producenta tynku i dowiedz się co on poleca. W wersji dwa: zobacz co to za wynalazek (skład, środek wiążący) weź do ręki parametry o jakich mówi producent i zadzwoń do firmy co robi impregnaty (Sika, BASF etc) i poproś coś na co masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysticous 05.01.2017 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Zadzwoń do producenta tynku i dowiedz się co on poleca. W wersji dwa: zobacz co to za wynalazek (skład, środek wiążący) weź do ręki parametry o jakich mówi producent i zadzwoń do firmy co robi impregnaty (Sika, BASF etc) i poproś coś na co masz... Dzien dobry, Wlasnie problem polega na tym, że tynk już jest położony na ścianie a z fachowcem który to kładł nie mam żadnego kontaktu - nie odbiera telefonów i nie mogę się dowiedzieć jaki to jest rodzaj. Jak sprawdzić takowe parametry? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 05.01.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzieś musi być info co to za tynk... jak się dowiesz do niego będzie coś można dostosować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysticous 31.01.2017 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Właśnie nie ma nigdzie napisane Czekam na rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 31.01.2017 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 A kto go zrobił? Musi być ta informacja a producent ma psi obowiązek to powiedzieć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts