bobi1326 04.01.2017 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witam, Jestem posiadaczem suszarki Electrolux EDP12074PDW. Suszarkę zakupiłem po wielu pochlebnych opiniach, które znalazłem w internecie. Jestem nieco rozczarowany zakupem, ponieważ czytając komentarze widziałem, że inni użytkownicy używają suszarek do wszystkich swoich posiadanych rzeczy. Bez względu na to co widnieje na metce. Zrobiłem tak samo i moje męskie koszulki w rozmiarze XL są praktycznie do wyrzucenia (kupione w sieciówkach). Przyczyną jest zbiegnięcie się materiału o dosłownie parę centymetrów (na długości). Problem nie tyczy się tylko koszulek, a rozbija się nawet o skurczoną bieliznę. Czy ktoś z forumowiczów ma podobne problemy? A może przeciwnie. Macie suszarki bez pompy ciepła i suszycie wszystko jak popadnie bez strat w odzieży? Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudy_stp 05.01.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Właśnie szukam po google rozwiązania bo problem ten sam:/ Moja suszarka to Electrolux EDH 13386GW Masakrycznie kurczy ubrania. Z XL potrafi zrobić czasem S. Czasem na lżejsych programach jest niby lepiej ale reguły nie ma. Prawie nie ma tak, żeby ubranie się nie skurczyło. Co gorsze dość mocno również niszczy sam materiał. Miłe w dotyku dresy po suszeniu są szorstkie jak papier ścierny, zmechłacone. Koc wełniany do wywalenia po suszeniu. Mam również pralkę Electrolux i ona też ma trochę za uszami. Również potrafi nieładnie skurczyć ubrania, co prawda minimalnie (koszulkę o 1-2cm na długości) ale różnica jest. Jak znajdziesz rozwiązanie problemu albo producenta suszarek z lepszą technologią to daj znań bo już mam dość wyrzucania co dopiero kupionych ubrań bo suszarka zaszaleje z rozmiarówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts