Kamis23kx 04.01.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witam Prosiłbym forumowiczów o pomoc bo już ręce opadają.Glazurnicy układają mi płytki na podłodze około 70m2.Pod całością jest ogrzewanie podłogowe.Rozmiar płytek to 50x20.Do tej pory przywiozłem 13 worków kleju elastycznego Mapei P9.Coś mi sie wydawało za dużo tymbardziej że worek kosztuje + - 40 zł.Dzisiaj patrze na budowie i po zmierzeniu w sypialni warstwa kleju to 12mm.W salonie i innych pomieszczeniach jest około 8 mm.Moje pytanie czy taka grubość kleju jest akceptowalna ? Czy podłogówka przebije się z ciepłem przez tak grubą warstwę ? Prosze was forumowicze podpowiedzcie coś póki całość nie jest "tak" położona.Z góry dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 04.01.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 a może prostują podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 04.01.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 (edytowane) z tego co mi wiadomo to do 9mm to maks i najlepiej tak jak na tym filmiku ale słyszałem że nawet do 20 dają ważne żeby na końcu było równo Edytowane 4 Stycznia 2017 przez creative_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts