szumer 05.01.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Witam szanowne grono ! Mam problem z przedmiotową ZT'ką. Stoi sobie połową swojej szerokości na i tak dość już wąskim wjeździe, jest problem z wjazdem sprzętem budowlanym o dłużycy nie wspomnę np. z prętami etc. wjazd jest długości 40 m. jest moją własnością. Było złożone w tutejszym oddziale energetycznym, ale dostałem uzgodnienie, iż to ja we własnym zakresie mam sobie ja przestawić, nie muszę pisać, że nawet niewielka odległość, to są ogromne koszty. Dostałem decyzję negatywna na moje kolejne pismo, iż to zakład energetyczny ma na swój koszt ja przenieść w miejsce niekolidujące, oni odpowiedzią, że poprzedni właściciel wyraził zgodę na takie usytuowanie skrzynki. Najchętniej kazałbym im to usunąć, czyli całą tą ZT z wjazdu, ale bez sądowej decyzji pewnie nie ma szans na całkowite usunięcie jej z tego miejsca. Co można zrobić z tą sprawą aby nie zabrnąć w koszty. Ostatecznie będe musiał zrezygnować z budowy, mimo iż planowane roboty ziemne miały ruszyć wiosną :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts