Kominki Piotr Batura 07.01.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Adam, wystarczy już dziwnych dyskusji. Jaki Ty masz cel w wymyślaniu takich pogadanek?Chłop lubi sobie pogadać o kominku, więc szuka nowego miejsca, bo w starym się już nie da... Wrzuć mi też namiar na brykiet, to go przećwiczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 07.01.2017 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Chłop lubi sobie pogadać o kominku, więc szuka nowego miejsca, bo w starym się już nie da... Wrzuć mi też namiar na brykiet, to go przećwiczę. Piotrze, wysłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 07.01.2017 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Chłop lubi sobie pogadać o kominku, więc szuka nowego miejsca, bo w starym się już nie da... Wrzuć mi też namiar na brykiet, to go przećwiczę. Panie Piotrze jak Pan przećwiczy , proszę się podzielić wynikami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 07.01.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Panie Piotrze jak Pan przećwiczy , proszę się podzielić wynikami .Tak będzie...Okazuje się, że to rzut beretem ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 07.01.2017 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 To jest dobry towar z castoramy. tuż przed październikiem po 5,26zł/10kg RUF. producent: Pallap Nowosiółki Gródek http://www.pallap.pl 17-18Mj/kg Z pewną taką nieśmiałością go kupiłem bo był dość ciemny. Jednak jestem z niego w pełni zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.01.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 To jest dobry towar z castoramy. tuż przed październikiem po 5,26zł/10kg RUF. producent: Pallap Nowosiółki Gródek http://www.pallap.pl 17-18Mj/kg Z pewną taką nieśmiałością go kupiłem bo był dość ciemny. Jednak jestem z niego w pełni zadowolony Cena do jakosci - tak, lecz obok RUF-a z Barlinka nawet nie leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cozmo 07.02.2017 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 2 mpu jesionu, 1mpu brzozy , 0,5 mpu palet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts