mudr 31.08.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Witam szanownych Państwa , bardzo proszę o odpowiedź ile może kosztować ułożenie 1m2 podłogi z moich materiałów: 1/ PANELE PODŁOGOWE 2/ PODŁOGA Z DESEK DREWNIANYCH /na gotowo, tzn. ułożenie legerów, ocieplenia, podłogi z desek, cyklinowanie i malowanie/ Za wszystkie odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.09.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 temat nie ma wziecia a ja jestem przed decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mudr 02.09.2004 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 tak to prawda, też muszę podjąć jakieś decyzje a pomocy brakuje pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerbin 03.09.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 panele - bezklejowe - ułożyć samemu nie sztuka. znajomi układali ostatnio, po raz pierwszy w życiu i nie mieli żadnych problemów. firma bodajże 3-5zł za m2 deski - poszukaj w archiwum, podawano z rozbiciem na pozycje. mi.in. tu: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=29814&highlight=deski+cyklinowanie+cena ale tematów o panelach i deskach było wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek191 24.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Tu jest kilka wpisów o kosztach podłogi.http://forum.muratordom.pl/ulozenie-podlogi-z-desek,t4373.htm?highlight=cyklinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psm 25.11.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 W zaleznosci od pomieszczenia(prostokat?czy sa zalamania i wneki?)czy deski sa wykonczone do ulozenia na tzw "gesie pioro",dopasowane i ponumerowane?jzeli tak to legary z ociepleniem+ulozenie podlogi 40 zl/mcyklinowanie 10zl/mlakierowanie(wszystkie warstwy)10zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts