manfred1 07.01.2017 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Mam pytanie montuję kabinę składaną Fold 90 Rea bezpośrednio na płytki. Dodatkowo odpływ liniowy 50 cm. Na dole nie chce żadnych dodatkowych uszczelek. Z Waszego doświadczenia czy woda wylewa się na dole z prysznica na łazienkę czy raczej jeśli nawet to czy po złożeniu drzwi łatwo to pościągać ściągaczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 07.01.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Jak wkleisz próg , który dostarczany jest razem z kabiną , to będzie szczelna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manfred1 07.01.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dużo to się chyba nie wylewa. Jeśli nawet to po złożeniu drzwi mogę ściągaczką ściągnąć wodę do liniowego a tak to ten prożek zawsze mnie ograniczy jesli mokry stanę poza prysznicem. Kabinę jednak zmieniłem na Foldex 90. Dziś właśnie oglądałem i bardzo mi się podoba Cena też przystępna bo 1199. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts