Mariusz7908 08.01.2017 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam ktoś może mi powiedzieć który z tych kotłów będzie najbardziej oszczędny i czy różnice są w ogóle odczuwalne . Dziękuję Biorąc nawet pod uwagę vitodensa 300 z matrixem jak z spalaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz7908 09.01.2017 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Dziękuję za odpowiedz . To powiedz mi kolego bo mi policzyli vitidens 200W z tego wiem to 300 ma palnik matrixa o którym modelu 200 dokłanie piszesz ze na polski rynek jest taki dobry jak 300. Trochę się boję awaryjności elektroniki to jedyny dylemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytlakos 10.01.2017 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Stosunkowo wysoka moc minimalna (choć przy dobrze wykonanej instalacji ona ma znaczenie drugorzędne). Co masz na myśli pisząc dobrze wykonana? Na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 10.01.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 ale od grudnia Vitodens 200-W tez juz ma dodawany w komplecie moduł komunikacyjny i to o tyle ciekawszy, że nie wymagający internetu w kablu bo ma modem z WiFi). Witam, Dodam tylko, że dzięki naszym aplikacjom mobilnym, o których więcej piszemy TUTAJ, możesz zdanie zarządzać swoim ogrzewaniem oraz sprawdzać na bieżąco czy eksploatacja grzewcza działa poprawnie. Dodatkowo możesz ustalić instalatora, który również będzie kontrolował Twoją instalację i w razie usterek może szybciej zareagować. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts