ewjp 08.01.2017 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 witam potrzebuję pomocy w wyborze sterownika pokojowego bezprzewodowego pod uwagę biorę dwa 1. TECH ST 292 v 22. AURATON 2030 RTHktóry polecacie , może jakiś inny pod uwage biorę dokładność wskazań i szybką reakcję na temperaturę w pomieszczeniu może ktoś takie posiada proszę o opinie dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 08.01.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Miałem starego Auratona chyba model 2005 lub 2025, żadnych uwag, żadnych awarii. Chodził 11 lat (8 lat z kotłem na ekosyf i 3 lata z gazowym) i został zastąpiony modelem dedykowanym do kotła gazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewjp 08.01.2017 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 może faktycznie kupić dedykowany do kotła vaillant tylko drogi czy to oplacalna inwestycja do mieszkania 60m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 08.01.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Dedykowane dają zazwyczaj wiele możliwości, Auraton jest tylko grzej/nie grzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioslo1 08.01.2017 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 No chyba nie zawsze ja teraz mam kupic kociol Junkersa Smarta i sie dowiaduje ze w dedykowanym CW100 nie moge ustawic sobie w jakich godzinach ma mi grzac CWU tylko niby dziala to razem z okresami grzania CO.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 08.01.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 witam potrzebuję pomocy w wyborze sterownika pokojowego bezprzewodowego pod uwagę biorę dwa 1. TECH ST 292 v 2 2. AURATON 2030 RTH który polecacie , może jakiś inny pod uwage biorę dokładność wskazań i szybką reakcję na temperaturę w pomieszczeniu może ktoś takie posiada proszę o opinie dziękuje i pozdrawiam Bierz TECH ... Jak dla mnie to mistrzostwo świata ... Ostatnio bawiłem się wersją przewodową V3 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 08.01.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 No chyba nie zawsze.. Nie zawsze co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioslo1 09.01.2017 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Nie zawsze co ? odnośnie twierdzenia ze dedykowane dają wiecej możliwości (na przykąłdzie Junkersa smarta). Jeszcze nie sprawdziłem tego do końca ale chyba w poprzedniej generacji sterowników możliwości były większe. Chyba że ktoś ma do polecenia jakiś bardziej funkcjonalny zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 09.01.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Dają więcej, ale nie zawsze wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts