Buddy2017 08.01.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam Na wstępie napiszę, że jestem kobietą która nie ma pojęcia o prawie budowlanym i innych kwestiach. Kupiłam działkę "rekreacyjna" jak się okazało rolną klasy IVa. Chciałabym tam postawić jakiś domek letniskowy lub przyczepę holenderską, ale z tego co dowiedziałam się w starostwie to nie mogę tam zrobić absolutnie nic. Niebawem będę tam miała prąd i wodę. Jak się dowiedziałam plan zagospodarowania tej działki to tereny rolnicze, na których mogę zrobić zabudowę zagrodową lub obiekty sieci technicznych. Rolnikiem nie jestem więc nie mogę. Nawet nie mogę wybudować schowka na narzędzia. Czy można tą działkę odrolnić? Przekształcić? Proszę o informację i pomoc co zrobić w takiej sytuacji, jak postępować?? Bo w Urzędach ludzie są niepomocni i niemili Z góry dziękuję za informację i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts