KrzysztofG1971 08.01.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam, czytam te forum, ale nie znalazłem nic podobnego.Mam serwis, który muszę ogrzać. powierzchnię około 40m2 i drugie tyle sklepu. Sklepu nie będę często ogrzewać bo jest to branża w zimie całkiem nieruchliwa (sprzęt ogrodniczy), serwis będzie ogrzewany częściej mniej więcej 4 dni w tygodniu. Temperatura w pomieszczeniu nie musi być większa jak 15 stopni. Zdecydowałem się na ogrzewanie gazowe ponieważ chodzi o automatykę i szybkie rozpalanie pieca. Czytałem dużo na temat pieców i skłaniam się ku piecu jednofunkcyjnym (tylko grzejniki). Układ musi być zalany środkiem niezamarzalnym, ponieważ będą tygodnie, gdzie nie będzie w ogóle ogrzewane. Cena do około 4-5 tyś. zł. Czy mielibyście jakieś doświadczenia w zakresie ogrzewania takich pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts