katopo 08.01.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Mam starą solidną meblościankę z rodem z PRL. Chciałbym ją odnowić lub jakoś przerobić by wyglądała jakoś bardziej nowocześnie. Co proponujecie żeby można z nią coś zrobić. Chciał bym meblościankę zatrzymać bo sugeruję się tym że jest solidnie wykonana (w porównaniu do aktualnie oferowanych z mojego pułapu cenowego) oraz mam do niej sentyment (jest starsza niż ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 09.01.2017 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Matowa czy w połysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katopo 09.01.2017 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 W połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 09.01.2017 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Pomalować, obić materiałem, okleić tapetą lub fototapetą. http://wnetrza-ze-smakiem.pl/renesans-mebloscianek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts