Gimba 08.01.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Witam. To moje pierwsze pytanie więc proszę o litość gdyż nie przeczytałem jeszcze całego forum . Otóż natrafiłem na taki filmik na Youtube i zastanawiam się czy nie da rady tym wspomóc wentylacji mechanicznej w słoneczne dni i czy ma to sens. Tak wiem że to tylko kilka/kilkanaście dni w sezonie ale koszt tego pudła prawie żaden. Po prostu chciałbym wiedzieć co sądzą o tym eksperci ✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 08.01.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Przy niewielkim przepływie dogrzewa powietrze, ale na potrzeby WM po prostu nie da rady dogrzać powietrza, wymiennik tj całe pudło musiałoby być dużo większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts