pawel32138 08.01.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Jeśli pomyliłem dział to przepraszam. Mam problem z instalacją co a mianowicie pompa wydaje dziwne dźwięki jak na filmie, czasami ustają i jest cicho. Dodam ze przy włączaniu pompy co są dziwne stuki coraz szybsze aż w końcu ustają. Tutaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 09.01.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Może stuka w zaworze a nie w pompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 09.01.2017 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Na filmie widoczny jest po lewej stronie od pompy zawór zwrotny z kulką w środku i całkiem niedawno właśnie oglądałem inny film w którym hałasował właśnie ten zawór. W środku jest kulka która drga, pomaga wymiana całego zaworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts