Inteleq 09.01.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Witam serdecznie Od kilku lat jestem biernym czytelnikiem forum ze względu na liczne przeprowadzki i skłonności rodzinne do brania spraw w swoje ręce Bardzo lubię tu zaglądać nawet bez powodu. Teraz jednak od dłuższego czasu nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie i postanowiłem zwrócić się do muratora (przecież to forum o domach i życiu!) Podjąłem decyzję aby wyruszyć w świat w przeciągu kilku lat, jest to marzenie z czasów dzieciństwa. Żeby to zrealizować chcę mojego busika wyremontować ile się da i teraz w konću clou tej sprawy. Szukam miejsca gdzie mógłbym "żyć i trzymać/remontować auto" Z racji tego, że garaży z jakimś zapleczem jest mało, rozglądam się za lokalami użytkowymi. Pytanie : czy coś mi grozi za to, że wynajmę lokal użytkowy, nie będę w nim prowadził działalności i będę w nim odpoczywał po 8h ? Przepraszam że tak od razu zadaje pytanie ale nie moglem znalezc odpowiedniego miejsca na forum na to, a uwazam tez ze w pewnym stopniu to mnie przedstawia Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 09.01.2017 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Witaj, Zdecydowanie w takim wypadku grozi Ci... samotność Chyba, że będziesz do warsztatu gości zapraszał (wiem - to oczywiście możliwe). Natomiast prawnie nakazu wykonywania działalności gospodarczej w wynajętym lokalu użytkowym nie ma - dużo zależy od właściciela lokalu, z nim ustalasz warunki użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inteleq 09.01.2017 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Znajomych mam kochanych więc nie zdziwiłbym się gdyby często przesiadywali i mnie. Cieszy mnie ta informacja. To teraz pozostalo znależć takie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts