grachi 09.01.2017 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Mam pytanie dotyczące wełny. Mam położoną wełne Urse 45Lambda 15cm, teraz chce dodać drugą warstwe wełny , myślę nad Ursa 33 Lambda 10 cm lub Isover 33 Lambda 10 cm.I tu pytanie którż wybrać ? i czy można je mieszać tzn, tak jak wyżej jest teraz Ursa i czy można dać drugą warstwe np. Isovera ? Drugie pytanie czy jeżeli dam np. Urse to czy mogę dać folie paraizolacyjną od Isovera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 09.01.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Wydaje mi się a raczej jestem pewny że się nie pogryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 09.01.2017 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 No ok , a folia, jest taka żółta NovoDomo, wystarczy taka ? czy kombinować dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.01.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Nic więcej nie kombinuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts