maksimini 09.01.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Planuję urządzić synowi pokój. Na razie jest tam groch z kapustą, jakaś zbieranina ze starego mieszkania. Podoba mi się wzór marokańskiej koniczyny, syn też zaakceptował. I teraz - chciałam położyć na 2 ściany tapetę w ten wzór (na tych 2 ścianach aktualnie leży inna tapeta - ot nieudany wybór mojego męża). Byłoby łatwiej, bo nie trzeba by ścian doprowadzać do porządku, ale jeżeli pomysł będzie tego wymagał to doprowadzę te 2 ściany do porządku. Podoba mi się też dywan w koniczynkę. Intuicja podpowiada mi że to ciut za dużo te 2 ściany w koniczynie + koniczynowy dywan. A może jednak nie? Z czym jeszcze wzór koniczyny można połączyć. Czy raczej jednak jak dywan wzorzysty to ściany głądkie lub odwrotnie? Edytowane 9 Stycznia 2017 przez maksimini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts