bestb 09.01.2017 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 WitamMam lekko wgnieciony dolny panel drzwi segmentowych Wisniowski UniPro, drzwi sie zamykają i otwierają bez problemu jest tylko troszkę więcej wiatru w garażu. Wydaje sie ze można to wyprostować ale tu pytanie czy można, jakie są ewentualne koszty wymiany panelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.01.2017 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 To pytanie raczej do tego kto Ci brame sprzedawał ni do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.01.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Szacunkowo liczyłbym ok 500zl za mb panela.. + ew. wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestb 10.01.2017 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Dom ktory kupiłem juz miał bramę założoną, nie wiem kto sprzedawał/montował.Wymienić mogę sam czy Wisniowski sprzedaje panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.01.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Odczytaj z tabliczki (jakaś naklejka w środku) typ/wielkość bramy/panela /zrób fotkę/ i wyślij zapytanie do 2-3sprzedawców w okolicy. Fabryka raczej nie sprzeda bezpośrednio, ale może któryś będzie miał lepsze ceny na materiały serwisowe.. Możesz też wysłać do nich bezpośrednio zapytanie. Nie wiem co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestb 10.01.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts