Boxer87 11.01.2017 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Witam,Od pewnego czasu zajmuje sie montazem drzwi, co prawda bardziej jako pomocnik niz jako glowny wykonawca.Postanowilem samemu zajac sie tym i potrzebuje do pracy narzedzi.Na poczatek postanowilem zakupic pile tarczowa i szyne.Mam mozliwosc kupna PKS 55 A za 240zl Nowa! niestety bez szyny.Czy w kwocie do 800zl mam mozliwosc kupna dobrej pily z szyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 02.02.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Witam, Od pewnego czasu zajmuje sie montazem drzwi, co prawda bardziej jako pomocnik niz jako glowny wykonawca.Postanowilem samemu zajac sie tym i potrzebuje do pracy narzedzi.Na poczatek postanowilem zakupic pile tarczowa i szyne.Mam mozliwosc kupna PKS 55 A za 240zl Nowa! niestety bez szyny.Czy w kwocie do 800zl mam mozliwosc kupna dobrej pily z szyna? Do pilarki PKS 55 A jest możliwość dokupienia szyn oddzielnie. Przy ich średnim koszcie, spokojnie zmieścisz się w przeznaczonym budżecie. Jeśli jednak planujesz zakupić pilarkę do intensywniejszego, częstszego użytku, może warto zastanowić się nad którąś z serii niebieskiej, np. GKS 190, lub lekko podnieść budżet i zakupić niezawodne GKS 65, czy GKS 235 Turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts