mna 11.01.2017 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Kupiłam do salonu płytki gipsowe w markecie polecili do klejenia Śmig F-60. Towar dostarczony i na forum innego marketu widzęnegatywne opinie o tym kleju. Jeszcze nie rozpoczęta praca mogę klej wymienić. Jaki polecacie do płytek gipsowych a la cegiełka kolor krem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 12.01.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Ja używałem kleju gipsowego " dolina nidy" , trzyma do dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mna 16.01.2017 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 W Castoramie polecili mi Gipsolep firmy Stegu majster otworzył przykleił 2 rządki wszytsko odpadało klej jak piasek ne klei szybko wysycha. czy on nie umie kleić czy twn klej do niczego? Jaki najczęściej używacie? Wiem że zwykłych klei do płytek nie można do gipsu bo zachodzi reakcja inne znów nie kleją. Czym przytwierdzić te płytki gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 16.01.2017 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Kładłem na zwykły klej atlasa do płytek i reakcje nie zaszło przez 3 lata. Można także na klej gipsowy (pamiętając że w miarę szybko schnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 16.01.2017 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ja kleiłem na ten dedykowany do płytek gipsowych - ale dawno było i nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mna 19.01.2017 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 W końcu majster dół zaczął kłaść na zwykły klej do płytek BUILDFIX Mapei i tak położył kilkanaście rządków. Jak to zobaczyłam przestraszyłam się ze zajdzie reakcja z gipsem, Otworzył więc ten Śmig F-60 i resztę nim wykleił i bardzo go zachwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grisza76 19.01.2017 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Mój fachowiec przykleił wszystko na.... gips szpachlowy. Trzyma jak szalony. Metoda polecana m.in. na filmikach z YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts