Kons18 12.01.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Witam.Jestem na etapie wykonywania stropu nad piwnicą.Zastanawiam się czy układa się izolację poziomą pod murami parteru?Na ławach dawałem 2x papę na lepiku,czy tu również jest to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 13.01.2017 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witam.Jestem na etapie wykonywania stropu nad piwnicą.Zastanawiam się czy układa się izolację poziomą pod murami parteru?Na ławach dawałem 2x papę na lepiku,czy tu również jest to konieczne? U mnie zdaje się nie dawali (wody nie ma) ale nie wiem jak jest zgodnie ze sztuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 13.01.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Daje sie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kons18 15.01.2017 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Ale czy koniecznie znowu 2 razy papa?Czy np starczy już folia.Pytam,ponieważ w projekcie nie mam nic o takiej izolacji.Jak z piętrem,również należy dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 20.02.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Możesz dać specjalną folię na fundamenty, grubą. Na piętrze już nie musisz dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts