john56 12.01.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Podpowie ktoś jak dobrać się do tej spłuczki? Próbowałem odkręcać ręką, ale nic nie idzie, więc domyślam się, że trzeba to zrobić w inny sposób. Niestety nie znam nazwy sedesu. Z góry dzięki za pomoc. Załączam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 12.01.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Trzeba ten pierścień odkręcić inaczej dekiel nie zejdzie , jak nie idzie to musi być mocno zakręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwilkolek 12.01.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 A próbowałeś podnieść cały dekiel z przyciskiem? U mnie nic się nie odkręca tylko cały dekiel się podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 12.01.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 To srebrne kółeczko odkręcić , a jak nie da rady to młotek załatwi sprawe. Mam taki sam (inny kolor) Tak na poważnie to petarda była by najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
john56 12.01.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Czyli to jedyna opcja? Bo obawiam się, że w środku może być niezły syf i dlatego pierścień ani drgnie. Próbowałem też podwadzać ten pierścień, ale można pod niego wcisnąć dosłownie tylko nóż. Podnoszenie nic nie daje, bo nie wiem czy to ten mechanizm tak mocno trzyma czy syf ze środka. Poprzedni właściciel wrzucał na pewno do środka kostki barwiące wodę, ale niestety nie zdradził tajemnicy jak to otwierał. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez john56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 12.01.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Złap czymś ten pierścień np kombinerki lub klucz typu żabka, ale żeby nie poobdzierać to rob to przez płótno i delikatnie. Raz też walczyłem z takim dało radę siłowe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReMiXs 13.01.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witaj, najczęściej po prostu odkręca się przycisk, spróbuj przez szmatkę jakimiś szczypcami. Faktycznie czasem wymaga to sporej ilości siły. Tutaj film poglądowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts