Arek99 31.08.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 szukam grzejników stalowych, jakie możecie polecić, jakiego producenta. Najbardziej rozreklamowane to purmo. Czy warte są swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arzesz 31.08.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 ja mam buderusa - podobno najgrubsza blacha ze wszystkich, ale kto to sprawdzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek33 31.08.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ja moge z czystym sumieniem polecic Purmo ... mam je trzy lata wiec stosunkowo niedlugo i nic zlego sie nie dzieje. Co do ceny to nie zawsze warto kupowac najtansze, poza tym u lokalnego sprzedawcy mozna wytargowac naprawde dobre ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 31.08.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 U mnie zamontowano kermi i też nie mogę narzekać. Niezależnie od firmy polecam V-ki - czyli z dolnym podejściem - unika się mało estetycznego widoku rur...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 31.08.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ja kupiłem Kermi jak się będą sprawowały czas pokaże, kupiłem wcześniej (ucieczka przed vatem). Dostałem 27 % rabatu od cen katalogowych. O wyborze zadecydowały sugestie doswiadczonego instalatora.Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 31.08.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Wszystkie (prawie wszystkie) grzejniki są OK. różnice mogą być w cenie no i przede wszystkim w wyglądzie inny odcień bieli Purmo białe Radson kremowy inny rodzaj kratki ozdobnej u góry grzejnika na grzejnikach niektórych firm bardziej niż na innych widać ślady zgrzania płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 31.08.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Różnia się jeszcze blachą.. Purmo ma fabrykę w Polsce, a np. Radson produkuje w Belgii. Dlatego m.in. wybrałem Radsona.. w zasadzie, to już nawet 2-gi raz Pierwsze po chyba 5-ciu sezonach - bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 31.08.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Różnia się jeszcze blachą.. Purmo ma fabrykę w Polsce, a np. Radson produkuje w Belgii. Dlatego m.in. wybrałem Radsona.. w zasadzie, to już nawet 2-gi raz Pierwsze po chyba 5-ciu sezonach - bez zarzutu. To niby polska blacha jest gorsza od tej belgijskiej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 31.08.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 W poprzednim domu miałem Purmo, teraz tez wstawiłem Purmo. Nic się z nimi nie dzieje i są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 31.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 To niby polska blacha jest gorsza od tej belgijskiej????? ... jest tylko troszkę bardziej zasiarczona... i może dlatego szybciej skorodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 01.09.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 dzieki za wypowiedzi - wniosek, żeby raczej zainwestować w markowe pegaziątko - a co takiego strasznego tam zobaczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 01.09.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ja mama Stelrada- holenderskie. Od instalatora słyszałem, że Purmo rdzewieje od czasu, gdy sa produkowane w Polsce. Z tymi produktami robionymi na licencji w Polsce to już tak jest, że są zwykle gorsze (chemia gospodarcza, samochody i pewnie wiele innych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.09.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 A może Brugman?Proszę sprawdzać moc grzejnika przy tych samych parametrach grzania i tej samej wielkości.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxtor 01.09.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Mam Radsona. Na mojš opinię jeszcze za wczenie (grzejniki nie sš zamontowane). Dostałem na nie 30% rabat i kosztowały mnie tyle samo co Henrad i mniej niż Purmo. Przy zakupie oparłem się na opinii instalatorów i posiadaczy. Czas pokaże czy słusznie. pzdrmaxtor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 a purmo od dziś kolejny raz z cenami do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 02.09.2004 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 no to widzę, że chyba purmo nie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 02.09.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ja mama Stelrada- holenderskie. Ja też mam Stelrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 02.09.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ja tez mam Brugmanna. Bardzo dobre grzejniki. W ogole trzeba po prostu porownac oferty cenowe i wybrac dla ktorej sa wieksze upusty i w rezultacie nizsza cena D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu12 31.08.2021 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Czy po 17 latach grzejniki dalej dzialaja ? Bo ja wymieniam co 10lat i szukam teraz cos solidnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts