Pablo1983 13.01.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Cześć, mam pytanie. Kupiliśmy mieszkanie w już zaawansowanym stanie budowy. Chcemy zrobić ogrzewanie podłogowe i w tym celu musimy szybko zrobić projekt, bo lada dzień wchodzi ekipa która kładzie instalację. Niestety w salonie gniazda pod TV są w zupełnie innym miejscu niż byśmy chcieli. Pytanie - czy można przy podłogówce pociągnąć przewody w posadzce ? Myślałem że po zainstalowaniu wszystkiego podczas wykańczania zrobię bruzdę i w rynience puszczę wszystko w podłodze w poprzek pokoju (po ścianie nie mogę bo jest okno balkonowe). Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 14.01.2017 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 możesz. Latem posadzkę słońce też dogrzewa do podobnej temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts