Vanguard 13.01.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Piec kostrzewa - kontroler obsługuje tylko dwie pompy: obiegową i CWU. W mojej instalacji są 2 p-py obiegowe i chcę je podpiąć do tego kontrolera bez "rozbudowywania" go o dodatkowe moduły. Nie mogę ich podpiąć równolegle bezpośrednio do kontrolera bo może się spalić (za duży prąd) i stracę wtedy gwarancję na kontroler. Wyjściem jest zastosowanie przekaźnika i zasilenie tych p-p z niego a jego cewkę zasilamy wyjściem p-py CO z kontrolera. Czy możecie polecić mi jakiś przekaźnik, który takie rozwiązanie pociągnie? 2 p-py Euroterm CFA 25-40-180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 13.01.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 A jaki jest prad max przekaznika? Pompy nie maja duzej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts