masteff 13.01.2017 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Witam, Proszę o pomoc w aranżacji małej kuchni 7,07 m2 Cały problem polega na tym, że jest wysokie (2m) okno osadzone 35 cm od podłogi. Chcielibyśmy jak najwięcej blatu oraz koniecznie stolik, z uwagi na to, że kuchnia jest oddzielna, a to okno wszystko psuje Najlepszy pomysł wydaje się taki, jak na załączonych obrazkach - może ktoś ma lepszy... Pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 17.01.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Już spieszę z pomocą. Masz tam spore pole do popisu wbrew pozorom. Podsyłam inspiracje. Zdjęcia pochodzą z portalu houzz.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 17.01.2017 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jeszcze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 17.01.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jeszcze, jeszcze. Mam nadzieję pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chochlik17 17.01.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Bardzo dobry pomysł ze stolikiem przy oknie. Ogólnie fajny projekt, ale to co dodała Wren to też super inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 24.01.2017 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Mi z kolei bardzo podoba się pomysł na siedzisko przy oknie, ale wiem , że przy tak małej kuchni może być problem z jego wykonaniem, bo wtedy będzie problem z umeblowaniem całego pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2017 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Duże okno w kuchni oznacza dużą ilość światła dziennego w pomieszczeniu i warto to postrzegać jako walor a nie wadę Aranżacja takiego pomieszczenia potrzebuje pomysłu, ale taki pomysł może srać się walorem i dekoracją pomieszczenia. Niskie siedzisko nada wnętrzu wypoczynkowy charakter i będzie zapraszało do spędzania tutaj czasu z kubkiem aromatycznej herbaty czy porannej kawy. Lekki bufetowy stolik z wiszącą nad nim lampą i składanymi krzesłami będzie fajnym miejscem na szybką kanapkę przy porannej prasie. Wiele zależy od stylu życia mieszkańców i stylu aranżacji. Może lepszym pomysłem na duże okno będzie mały ogródek z domowymi ziołami lub kwiatami? W każdym w pomysłów ważne jest właściwe zabezpieczenie ścian przed zabrudzeniem, ale to bez problemu zapewni farba kuchnia-łazienka. Poniżej kilka ciekawych inspiracji znalezionych w sieci Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1983 15.02.2017 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Moim zdaniem najlepiej będzie postawić stolik przy oknie, tak jak ktoś wyżej już wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts