agb 14.12.2017 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Skorzystałem z uslug CNC i piszę jak wyglądała współpraca. Skoro zawalił, niech przyjmie na klatę konsekwencje. Przecież tutaj się reklamuje. To napisz konkrety, chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 15.12.2017 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 ^^Dokładnie takie pierdo...lo jak ktos tu czasem pisze na forum jest żenujące, albo konkrety albo morda w kubeł, bo z tego co czytałem to Tomek. B nawet nie mial osobiście do czynienia z CNC. Tak więc jest tu troche coś naciagane. CNC i reszta czasem się spieraja tutaj na forum, ale CNC z moich doświadczeń jest pomocny nawet pomimo, że nie jest się jego klientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 15.12.2017 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Skorzystałem z uslug CNC i piszę jak wyglądała współpraca. Skoro zawalił, niech przyjmie na klatę konsekwencje. Przecież tutaj się reklamuje. Czy ty masz jakiś problem ze sobą? bo już polecałem aptekę. Jesteś specjalistą od polityki z tego co czytałem po postach, a tam pierd.... o broni elektromagnetycznej, zamachach, itd. cały czas... widać się nakręciłeś w pisaniu głupot. ale z tą bronią elektromagnetyczną to może być prawda bo niektórych mógł sygnał dosięgnąć. przepraszam czytelników za taki ton rozmowy ale niestety kolega podaje tyle samo faktów co minister Macierewicz, więc ciężko prowadzić normalny dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 15.12.2017 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Czy ty masz jakiś problem ze sobą? bo już polecałem aptekę. Jesteś specjalistą od polityki z tego co czytałem po postach, a tam pierd.... o broni elektromagnetycznej, zamachach, itd. cały czas... widać się nakręciłeś w pisaniu głupot. ale z tą bronią elektromagnetyczną to może być prawda bo niektórych mógł sygnał dosięgnąć. przepraszam czytelników za taki ton rozmowy ale niestety kolega podaje tyle samo faktów co minister Macierewicz, więc ciężko prowadzić normalny dialog. Jesteś kłamca i tyle można o tobie napisać. Następnym razem w ogóle nie wezmę twojej firmy pod uwagę. I lepiej skoncentruj sie na tym, czym się niby zajmujesz. Bo twoje pomocna dłoń - to cygańska dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoteles 15.12.2017 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Jesteś kłamca i tyle można o tobie napisać. Następnym razem w ogóle nie wezmę twojej firmy pod uwagę. I lepiej skoncentruj sie na tym, czym się niby zajmujesz. Bo twoje pomocna dłoń - to cygańska dłoń. Czy Ty w końcu mógłbyś napisać co takiego schrzanił CNC. Napisałeś w jednym poście, który został skasowany, że CNC został sprawdzony przez, jak to ująłeś, "tajemniczego klienta". Nagle piszesz coś zupełnie innego. Ogarnij się kolego i zdecyduj się nam napisać prawdę, a nie jakieś farmazony. Myślę, że mało kogo obchodzi, że CNC jest bee i już. Napisz dlaczego jest bee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 15.12.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Czy Ty w końcu mógłbyś napisać co takiego schrzanił CNC. Napisałeś w jednym poście, który został skasowany, że CNC został sprawdzony przez, jak to ująłeś, "tajemniczego klienta". Nagle piszesz coś zupełnie innego. Ogarnij się kolego i zdecyduj się nam napisać prawdę, a nie jakieś farmazony. Myślę, że mało kogo obchodzi, że CNC jest bee i już. Napisz dlaczego jest bee. Pewnie coś z gatunku " że ja miałem taniej niż on, i teraz jest foch" albo jakieś inne ciężkie urazy, z tego co pamiętam wszystkich chyba mam zadowolonych, ale tu widać jest jakiś głęboki uraz. patrząc po ilości postów nie siedzi tu bez powodu, więc pewnie jakiś instalator, większość kto buduje domy kończy po około 100 postach, potem są jeszcze pasjonaci po tysiąc lub więcej oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 16.12.2017 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Ok w takim razie napiszę. Najpierw Jankowski miał przyjechać do naprawy pompy ciepła. Potem miał przygotować ekspertyzę. A skończyło się na nieodbieraniu moich telefonów nieodpisywaniu na wiadomości. W końcu się wkurzyłem i znalazłem gościa w Warszawie, który na drugi dzień przyjechał na miejsce i w ciągu kolejnych 24h naprawił pompę ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.12.2017 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A kto Tobie, (lub komuś innemu) tą pompę zamontował? Czy w momencie awarii była jeszcze na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 16.12.2017 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Ok w takim razie napiszę. Najpierw Jankowski miał przyjechać do naprawy pompy ciepła. Potem miał przygotować ekspertyzę. A skończyło się na nieodbieraniu moich telefonów nieodpisywaniu na wiadomości. W końcu się wkurzyłem i znalazłem gościa w Warszawie, który na drugi dzień przyjechał na miejsce i w ciągu kolejnych 24h naprawił pompę ciepła. A ta naprawa wynikała ze słynnego zamachu PGE na twoją osobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 17.12.2017 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Ok w takim razie napiszę. Najpierw Jankowski miał przyjechać do naprawy pompy ciepła. Potem miał przygotować ekspertyzę. A skończyło się na nieodbieraniu moich telefonów nieodpisywaniu na wiadomości. W końcu się wkurzyłem i znalazłem gościa w Warszawie, który na drugi dzień przyjechał na miejsce i w ciągu kolejnych 24h naprawił pompę ciepła. Jaka naprawa ? czyja pompa? kto instalował? bo nie ja? skąd wziąłeś pomysł na na mój przyjazd,.. .... dobra znalazłem Twój numer to. 603103...... Pompa ciepła jakiś Sundez... pewnie sam sobie z chin ściągnąłeś... Dzwoniłeś do mnie w sierpniu gadaliśmy 3minuty i z tego co mogę kojarzyć to miałeś problem z pompą którą ktoś ci zainstalował i chciałeś żebym przyjechał i stwierdził zgon bo potrzebowałeś kwity żeby ubezpieczalnia ci wypłaciła odszkodaowanie!!! i szukałeś głupiego kto podpisze ci kwity! i dziwisz się że nie miałem ochoty? Był to środek sezonu i do tego mój urlop więc jedyne co mogłem powiedzieć że mogę podjechać przy okazji. To ty masz problem z instalatorem który cie olał i mialeś nadzieje ze ja na sygnale przyjazdę i naprawie ci moderowano przez kogoś pompę, a najlepiej wystawi kwit żebyś dostał nową! a to co usłyszałeś to że mogę się postarać bez żadnych dat! człowieku ja sie z tobą nie umawiałem na żaden przyjazd, gadałeś za mną jeden raz przez 3minty.!!! zwariowałeś człowieku.... Edytowane 17 Grudnia 2017 przez CNC_POMPY_CIEPLA Wulgaryzmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 20.12.2017 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Jaka naprawa ? czyja pompa? kto instalował? bo nie ja? skąd wziąłeś pomysł na na mój przyjazd,.. .... dobra znalazłem Twój numer to. 603103...... Pompa ciepła jakiś Sundez... pewnie sam sobie z chin ściągnąłeś... Dzwoniłeś do mnie w sierpniu gadaliśmy 3minuty i z tego co mogę kojarzyć to miałeś problem z pompą którą ktoś ci zainstalował i chciałeś żebym przyjechał i stwierdził zgon bo potrzebowałeś kwity żeby ubezpieczalnia ci wypłaciła odszkodaowanie!!! i szukałeś głupiego kto podpisze ci kwity! i dziwisz się że nie miałem ochoty? Był to środek sezonu i do tego mój urlop więc jedyne co mogłem powiedzieć że mogę podjechać przy okazji. To ty masz problem z instalatorem który cie olał i mialeś nadzieje ze ja na sygnale przyjazdę i naprawie ci moderowano przez kogoś pompę, a najlepiej wystawi kwit żebyś dostał nową! a to co usłyszałeś to że mogę się postarać bez żadnych dat! człowieku ja sie z tobą nie umawiałem na żaden przyjazd, gadałeś za mną jeden raz przez 3minty.!!! zwariowałeś człowieku.... W takim razie po co dzwoniłeś do mnie w niedzielę? Po 4 miesiącach się dopiero zorientowałeś? Póki co miałeś przyjechać do naprawy. Ogłoszenie znalazłem, nawet na allegro się ogłaszasz: Naprawy pomp ciepła wszystkich producentów. Daruj sobie pytania kto to instalował, bo samo podłączenie pompy ciepła wymaga minimalnej wiedzy. Sprawa dotyczyła naprawy. Najpierw deklarowałes chęć naprawy, potem napisałem w sprawie ekspertyzy, bo w ten sposób najlepiej załatwia się sprawy przepięć. Wysłałem na pocztę to co chciałeś ( skoro nie chciałeś się tym zająć to do czego potrzebna była ci tabliczka znamionowa?) a potem się wykręciłeś poprzez nieodpisywanie i nieodbieranie telefonów. Nie wiem czym się zajmujesz ale krętacz jesteś i tyle. Koszt naprawy pompy ciepła i klimakonwektora zamknął się w 2000PLN. Koszty się dla mnie nie liczyły, bo wszystko musiał pokryć PGE. Reklamuj się dalej. Poczekamy na efekty. Co do pomp ciepła, które montujesz i sprzedajesz: Tańszych w Chinach się nie kupi - zapewne zależało ci na jak najwyższej marży. To, że montujesz i serwisujesz chińczyki, było jedynym kryterium wyboru twojej firmy. Dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że wysiadujesz tutaj pompy ciepła jak kwoka jajca. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Tomek B.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 20.12.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Tak całkiem obiektywnie to firmy nie maja obowiazku wykonywania pracy , np. naprawy pompy nie sprzedaniej przez firmę. Jak słyszę ,ze coś ma być zrobione jak będę w okolicy , to traktuję jako S-F. Pogadać można. A co do zarzutu chęci zarobku przez firmę , to ostatni raz słyszałem taki tekst 25 lat temu " Pan jest prywaciarzem i chce na mnie zarobić " Czyżby wróciło ??? Edytowane 20 Grudnia 2017 przez fachman19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 21.12.2017 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Tak całkiem obiektywnie to firmy nie maja obowiazku wykonywania pracy , np. naprawy pompy nie sprzedaniej przez firmę. Jak słyszę ,ze coś ma być zrobione jak będę w okolicy , to traktuję jako S-F. Pogadać można. A co do zarzutu chęci zarobku przez firmę , to ostatni raz słyszałem taki tekst 25 lat temu " Pan jest prywaciarzem i chce na mnie zarobić " Czyżby wróciło ??? W całej sprawie chodzi o krętactwo. Odbiera się telefon lub pisze, że nie i tyle. Tym bardziej, że się ogłasza. I właśnie, w jakim celu? Chyba tylko w jednym. Temat uważam za zamknięty. W żadnym poście nie komentowałem jego wiedzy. Może być najlepszym specjalistą od pomp ciepła ale przy tym i krętacz. Nie udziela jednoznacznych odpowiedzi, a fachowość tego wymaga. Podgląd do jego aktualnego ogłoszenia: http://allegro.pl/serwis-naprawa-pomp-ciepla-wszystkich-producentow-i7085479782.html Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Tomek B.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 21.12.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Czy od lekarza oczekujesz jednoznacznej odpowiedzi przez telefon.? Do nas serwisantów dzwonią ludzie i opowiadają ,że np. PC stuka , po przyjęździe okazuje się ,że stuka hydrofor.Wierz mi ,że każdy z serwisantów chetnie pomaga . Kasa to nie wszystko . Ale czasem przeżywamy taki nawał roboty ,że tracimy kontrole .A przyjazd do wkurzonego klienta nie jest fajne i odpuszczamy. Takie typowo ludzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość TwojPan 22.12.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Czy od lekarza oczekujesz jednoznacznej odpowiedzi przez telefon.? Do nas serwisantów dzwonią ludzie i opowiadają ,że np. PC stuka , po przyjęździe okazuje się ,że stuka hydrofor. Wierz mi ,że każdy z serwisantów chetnie pomaga . Kasa to nie wszystko . Ale czasem przeżywamy taki nawał roboty ,że tracimy kontrole . A przyjazd do wkurzonego klienta nie jest fajne i odpuszczamy. Takie typowo ludzkie Coś Ci powiem.Sam fakt,że montujący PC serwisant z płatnym profilem otwiera wątek pod takim tytułem:Instalatorzy pomp ciepła - TYCH FIRM LEPIEJ UNIKAĆ,jest już żenujący.Tak teraz kosi się konkurencję? Tacy wy Panowie Serwisanci jesteście "pozajmowani" że po kilka tysięcy postów na samym FM skrobiecie.Biedactwa bezinteresowne.Dlaczego nie klikają tu firmy które montują najwięcej urządzeń w Polsce? Bo to poważni fachowcy,zapracowani ludzie i brak im czasu na niepoważne dyskusje na FM. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez TwojPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 31.12.2017 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 A slyszales o czyms takim jak marketing ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oberwatorPC 31.12.2017 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Zakładanie takiego wątku przez instalatora pomp aby oczerniać innych nazywasz marketingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mate166gmail.com 31.12.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Tak uwazam. Skoro cnc nie boi sie ze jakis wredny klient jemu kolo piora zrobi to chyba dobrze o nim swiadczy? Ja jako ktos kto szukal informacji na temat pomp i przebil sie przez setki tysiecy postow wyrobilem sobie zdanie o tym kto na FM ma pojecie, a kto za przeproszeniem pieprzy farmazony, wskazuje palcem , ale sam jakos nie ma ochoty nikomu pomoc. Nigdy nie robie wycieczek w osobiste strony uzytkownikow i nigdy tego robil nie bede, ale jesli ten temat ma uchronic przynajmniej jednego klienta, ktory uniknie problemow w przyszlosci to uwazam to za celny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 31.12.2017 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Tacy wy Panowie Serwisanci jesteście "pozajmowani" że po kilka tysięcy postów na samym FM skrobiecie.Biedactwa bezinteresowne.Dlaczego nie klikają tu firmy które montują najwięcej urządzeń w Polsce? . Gdzieś już to słyszałem " im bardziej ich nie ma tym bardzie są" Ty pewno bezrobotny i masz czas 1888 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 31.12.2017 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Tak uwazam. Skoro cnc nie boi sie ze jakis wredny klient jemu kolo piora zrobi to chyba dobrze o nim swiadczy?. Taki wątek miałby sens, jeśli poszkodowany pisałby pod nazwiskiem a całość dodatkowo ktoś sprawdzał. Łatwo sobie wyobrazić jakiegoś ktosia, co anonimowo podsrywa konkurencję czy też klienta , co chce coś wymuc na instalatorze. Internet pełen takich historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts