he-man 15.01.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Witam. Chcę zbudować taras przy domu. Ogólnie planuję wylać płytę, a na niej położyć deski. Zadaszenie chcę przymocować do ściany Dom jest jeszcze nie ocieplony. Boje się, że jak najpierw będą przymocowane belki zadaszenia, a potem ocieplę, to w tych miejscach mur będzie niedocieplony. I pytanie, czy moje obawy są słuszne i najpierw ocieplić chociaż tą jedną ścianę czy to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 15.01.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Zależy na jakim etapie jesteś możesz przez ścianę przepuścić pręt gwintowany i z jednej i drugiej strony skontrować. wtedy ocieplasz i wystaje pręt do którego przykręcasz belkę na styropianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts