kasiamirek1719513701 15.01.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 WItam, Jestem już po wygrzaniu posadzek. Przymierzam się do wykończenia i pech chciał , że znalazlem w jednym jedynym miejscu pekniecie które ma długość okolo 90 cm . Generalnie nie wyglada niewiadomo jak zle, nawet moge powiedzieć że na zdjeciu ciut groźniej niż w realu. Ale... pękniecie jest w salonie gdzie akurat bede miał płytki panelopodobne. Czy w miejscu pęklniecia płytki mi nie strzela ? Co musiałbym zrobić aby bylo ok? I jeszcze male pytanko, bo na srodku salonu mam zrobiona dylatacje, czy w tym miejscu muszę sie obawiać o płytki? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamirek1719513701 15.01.2017 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 16.01.2017 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Nie, to naturalne pęknięcie skurczowe betonu. Zastosuj jedynie klej wysokoenergetyczny do płytek. Nie żałuj na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.01.2017 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 żona się Ci też starzeje i nie narzekasz jw. koledzy napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.01.2017 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 WItam, Jestem już po wygrzaniu posadzek. Przymierzam się do wykończenia i pech chciał , że znalazlem w jednym jedynym miejscu pekniecie które ma długość okolo 90 cm . Generalnie nie wyglada niewiadomo jak zle, nawet moge powiedzieć że na zdjeciu ciut groźniej niż w realu. Ale... pękniecie jest w salonie gdzie akurat bede miał płytki panelopodobne. Czy w miejscu pęklniecia płytki mi nie strzela ? Co musiałbym zrobić aby bylo ok? I jeszcze male pytanko, bo na srodku salonu mam zrobiona dylatacje, czy w tym miejscu muszę sie obawiać o płytki? [ATTACH=CONFIG]378592[/ATTACH] Pozdrawiam serdecznie Nie przejmuj się tymi ryskami. kładź na to płytki, jeśli jest podłogówka to wiadomo klej z oznaczeniem S-1 wysoko elastyczny. Kierunek kładzenia płytek najlepiej zgodny z kierunkiem nacięć dylatacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 16.01.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 WItam, I jeszcze male pytanko, bo na srodku salonu mam zrobiona dylatacje, czy w tym miejscu muszę sie obawiać o płytki? [ATTACH=CONFIG]378592[/ATTACH] Pozdrawiam serdecznie Płytki zaczynasz przyklejać od dylatacji w kierunku ścian. Następnie fugę w dylatacji wypełniasz masą elastyczną w odpowiednim kolorze. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts