Pan Lukasz 15.01.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Cześć, powoli kończę mój kominek i pozostała mi kwestia zakończenia kanału nawiewnego w sypialniach. Anemostaty pozwalają na regulację dopływu ciepłego powietrza do pomieszczenia ale są najzwyczajniej w świecie brzydkie. Kratki nawiewne są w różnych wzorach ale brak im możliwości regulacji. Czy to jedyne różnice między nimi? Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym temacie? pozdrawiamŁukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 16.01.2017 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Zależy jakie to DGP. Grawitacja? Są jeszcze kratki z żaluzjami i regulacją tych żaluzji. Anemostaty posiadają możliwość szczelnego zamknięcie. Dlatego są dobre do DGP z turbiną. Kratki z żaluzją w przypadku turbin świszczą po zamknięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Lukasz 16.01.2017 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Chodzi o instalację grawitacyjną i chyba faktycznie najbardziej estetyczne będą kratki z żaluzją. Nawet nie wiedziałem, że takie są dlatego dziękuję za podpowiedź. pozdrawiamŁukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts