creative_21 16.01.2017 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Witamco sądzicie o tej wycenie pompy ciepła ? DOSTAWA I MONTAŻ POMPY CIEPŁA:montaż pompy ciepła Dimplex® LAK 9 IMRmontaż zasobnika c.w.u/GALMET MAXImontaż bufora c.o/GALMETmontaż regulatora ECON RTHpołączenia hydrauliczne węzła grzewczegopołączenia chłodnicze pompy ciepładostawa elementów i uruchomienie węzła grzewczegoprzygotowanie fundamentu montażowego 24 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 16.01.2017 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 ktoś kojarzy tą firmę pompy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 16.01.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 jest tego trochę w Irlandii i Angli - co do jakości się nie wypowiem ale nie jest to firma krzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.01.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 ktoś kojarzy tą firmę pompy ? Mam gruntową i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 16.01.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 5 sekund z wyszukiwarką i wiedziałbyś duzo o Dimplex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 17.01.2017 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 5 sekund z wyszukiwarką i wiedziałbyś duzo o Dimplex zabłyśnij czymś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 07.02.2017 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Witam, Podczas wyboru pompy ciepła poza samym kryterium ceny należy również wziąć pod uwagę opinię producenta oraz jego serwis. Jest to inwestycja na długie lata, więc dostępność części zamiennych oraz dostępność serwisu jest bardzo ważnym aspektem. Jeżeli zastanawiają się Państwo nad zakupem sprawdzonej pompy ciepła, proponuję zapoznać się z ofertą marki Buderus, która posiada zarówno gruntowe, jak i powietrzne pompy ciepła z rodziny Logatherm. W celu doboru pompy ciepła zachęcam do kontaktu z jednym z autoryzowanych instalatorów Chętnie odpowiem na ewentualne pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Buderus Edytowane 7 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.02.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 mam pytanie co do tej pompy bo tak czytam tutaj na forum i widzę że większość używa 2 taryf i głównie wszystko leci w nocnej,instalator tej pompy powiedział mi że przy tej pompie nie ma znaczącej różnicy i się nie opłaca mieć 2 taryf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 10.02.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 mam pytanie co do tej pompy bo tak czytam tutaj na forum i widzę że większość używa 2 taryf i głównie wszystko leci w nocnej, instalator tej pompy powiedział mi że przy tej pompie nie ma znaczącej różnicy i się nie opłaca mieć 2 taryf ? zmień instalatora nikt ci nie napisze jak bardzo ci się opłąca 2 taryfy weź fakturę, sprawdź zuzycie potem pomyśl policz kiedy ty potrzebujesz prądu i weź 2 taryfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.02.2017 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 jaki powód zmiany instalatora wysoka cena czy coś innego ? na razie mieszkamy u rodziców więc będzie to mało miarodajne bo jest nas w domu 6u mnie wygląda to tak że od 8 do 16 wszyscy w pracy weekendy wolne, ale bardziej chodzi mi o zasadę działania pompy w 2 taryfie jak to działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pratchawiec 10.02.2017 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Witam Tak samo jak w pierwszej.Tylko licznik prądu kręci się lub mruga dwa razy wolniej Pozdrawiam Pratchawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 10.02.2017 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 ale potrzebny jest większy bufor ? bo w nocy temperatura domu z zasady potrzebna jest mniejsza jak pompa to magazynuje w nocy i oddaje w dzień ? bo bufor tej pompy ciepła to 100l i uzywa ona tyle kw ile potrzeba w danym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 12.02.2017 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Dimplex to dobra marka. Bardzo popularna na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dred1975 12.02.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Witam Tak samo jak w pierwszej. Tylko licznik prądu kręci się lub mruga dwa razy wolniej Pozdrawiam Pratchawiec Nooo tak bo w drugiej taryfie to płynie rzadszy prąd:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 12.02.2017 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 jaki powód zmiany instalatora wysoka cena czy coś innego ? bo głupoty gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NC_PC 12.02.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Dimplex to dobra marka. Bardzo popularna na zachodzie. a co w dimplex, jest dimplex? jednostki zewnętrzne to starsze modele LG, a sterowniki te same co w chińskich np. exotherm firmy CAREL nie wiem kto montuje jednostki wewnętrzne, ale może to jest ich..... http://dimplex.pl/product/lak-9imr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts