eo 31.08.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Szukam wybudowanego domu AKORD z katalogu Archetonu, poniewaz chce wybudowac identyczny i zalezaloby mi aby obejzec ten dom w stanie gotowym, najlepiej w wojewodztwie Zachodniopomorskim. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 11.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witaj my mamy wybudowany stan surowy z dachem ale bylo sporo zmian i dodatkowo dobudowalismy garaz do bryly budynku. Jesli chcesz jakies zdjecia to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 18.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam zbieram wszystkie zdjęcia realizacji z Archetonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszg2005 24.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Proszę o jakiekolwiek zdjęcia domu, również wnętrz, AKORD z Archetonu. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 07.05.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Na stronie biura (po kliknięciu na obrazek) znajdziesz kilka zdjęć realizacji, jeśli to za mało zapytaj na forum o ten projekt. http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/akord/akord.jpgPowodzenia i pozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
livia 07.05.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Czyżby nie było zainteresowania tym projektem? Mnie się on strasznie podoba. Wprawdzie budowę planuję za parę lat , ale pomarzyć zawsze można.. i właśnie ostatnio trafiłam na Akorda. wcześniej podobał mi się Powabny z muratora, ale akord przy podobnym rozkładzie wnętrz ma coś, co nadaje mu klimat- łukową ścianę w salonie. po datach postów wnioskuję że domki są już skończone. Może jakiś szczęśliwy właściciel zamieści na forum zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krf 05.06.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jestem nowa na forum.Chciałabym sie dowidziec czy ktoś buduje dom AKORD?Interesuja mnie ewentualne trudności,zauwazone wady i proponowane ulepszenia.Z góry dziekuję za odpowiedzi.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krf 06.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Mnie również ten projekt strasznie się podoba.Oprócz zdjęc interesują mnie także dokonane zmiany i zauważone ewentualne wady czy też trudności przy budowie. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica sakrucka 11.09.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 My też planujem budowę tego domu ale ze zmianami. Kosztem pomieszczena technicznego chcemy zrobić WC z prysznicem, w kuchni zrobić panoramiczne okno a na górze powiększyć garderobę. Obecnie nasz architekt jest w trakcie robienia projektu ale do budowy to jeszcze długa droga... Czy jest ktoś z okolic Krakowa kto ma taki dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica sakrucka 15.09.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja też mam zamiar budować ten dom ale wprowadziliśmy z mężem dużo zmian, przedewszystkim na parterze. Na forum nie ma niestety wiele informacji na temat tego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 08.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witampodnoszę wątek , bo to fajny projekt;)ja w tym momencie jestem na etapie wykończeniówki ,wiec jeśli ktoś ma podobny domek i może wrzucić jakieś fotki dla inspiracji (ewentualnie na priv) z rozwiazaniami wewn lub zewn było by super! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdecka 30.08.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam coś tu cichutko na tym forum. Mam nadzieję na ożywienie ponieważ jest to jedyne forum na którym są jakieś komentarze na temat tego domku Ja właśnie kładę strop - to dopiero początek ale może ktoś wstawi parę fotek i wątek się rozwinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcia872 03.04.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 https://www.olx.pl/oferta/projekt-domu-akord-nf-40-CID628-IDlispK.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts