Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt AKORD pracownia ARCHETON

Recommended Posts

Szukam wybudowanego domu AKORD z katalogu Archetonu, poniewaz chce wybudowac identyczny i zalezaloby mi aby obejzec ten dom w stanie gotowym, najlepiej w wojewodztwie Zachodniopomorskim. Dziekuje i pozdrawiam.

• 5 months później...
  • 2 years później...
  • 2 weeks później...
Czyżby nie było zainteresowania tym projektem? Mnie się on strasznie podoba. Wprawdzie budowę planuję za parę lat , ale pomarzyć zawsze można.. :wink: i właśnie ostatnio trafiłam na Akorda. wcześniej podobał mi się Powabny z muratora, ale akord przy podobnym rozkładzie wnętrz ma coś, co nadaje mu klimat- łukową ścianę w salonie. po datach postów wnioskuję że domki są już skończone. Może jakiś szczęśliwy właściciel zamieści na forum zdjęcia :)

• 1 year później...
  • 3 months później...
My też planujem budowę tego domu ale ze zmianami. Kosztem pomieszczena technicznego chcemy zrobić WC z prysznicem, w kuchni zrobić panoramiczne okno a na górze powiększyć garderobę. Obecnie nasz architekt jest w trakcie robienia projektu ale do budowy to jeszcze długa droga... :cry: Czy jest ktoś z okolic Krakowa kto ma taki dom?

• 1 year później...
  • 1 year później...

Witam coś tu cichutko na tym forum. Mam nadzieję na ożywienie ponieważ jest to jedyne forum na którym są jakieś komentarze na temat tego domku :) Ja właśnie kładę strop - to dopiero początek ale może ktoś wstawi parę fotek i wątek się rozwinie .

Pozdrawiam

• 5 years później...