Emek81 17.01.2017 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, budował ktoś z firmą JULIZ ? Firma z Krakowa http://www.juliz.pl . Nie znalazłem tu na forum żadnej informacji. Jeżeli ktoś miał styczność z tą firmą proszę o opinię. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Emek81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poised 07.05.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Jestem po rozmowach z tą firmą odnośnie budowy domu, ale zanim podejmę jakiekolwiek decyzję, chętnie poczytam jakieś opinię na temat tej firmy. Jak z jakością i podejściem do klienta już po podpisaniu umowy, bo marketingowo ładnie wszystko wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia.zet 24.09.2018 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2018 To jest jakiś krzak. Po kilku tygodniach od zapytania mailowego, dostałam zaproszenie do znajomych na FB (konto osobiste, zupełnie obcej mi osoby, z którą zupełnie nic nigdy mnie nie łączyło). Jak się okazało, od pani reprezentującej firmę Juliz. Po moim zapytaniu, czy się znamy, bo nie wiem, czemu obca osoba miałaby mnie zapraszać do znajomych, dostałam odpowiedź "pytała pani o koszt budowy domu, jeśli to pani nie interesuje, proszę nie zatwierdzać zaproszenia". No luz. Zignorowałam, a po kilku dniach znów próba podjęcia kontaktu via FB, podobno moje zapytanie poszło do wyceny. Co to za obsługa klienta? Mija miesiąc, nie zbuduję z nimi nic, choćbym miała koczować w lepiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaik77 28.09.2018 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Witam.W październiku , zeszłego roku wycenę z tej firmy otrzymałem po tygodniu. Prośba o wycenę wysłana 2 m-ce temu pozostała już bez odpowiedzi.Kilka firm odpowiedziało na moje zapytanie po tygodniu ,w 2 przypadkach nawet kontaktowano się ze mną telefonicznie. Ostatecznie mam już podpisaną umowę z jedną z firm.Dodam tylko że zeszłoroczna oferta Juliz nie była dla mnie atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts