Piotr1. 17.01.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Mam bramę dwuskrzydłową zamontowaną na metalowych słupkach 10 cm x10 cmSłupek jednego skrzydła bramy mam wspólny z sąsiadem i taka sytuacja sprawiła, że jest bardzo mało miejsca. Na tym słupku mam do dyspozycji tylko 5 cm. Do środka tego słupka przymocowana jest siatka granicząca z sąsiadem.Po maksymalnym otworzeniu skrzydła jego odległość do siatki wynosi łącznie 8,5 cm (5 cm szerokość słupka plus zawiasy, które odsuwają skrzydło bramy). Czy są jakieś wąskie siłowniki, które tak zamontuję? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 15.02.2017 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Sprawdź model Kustos od BFT. Nie gwarantuję sukcesu, ale może uda się je normalnie zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 15.02.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 podziemne tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts