robos2234 17.01.2017 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Witam mam dom w stanie surowym otwartym i mam pytanie bo dalej chcemy kontynuować budowę w przyszłym roku ( prąd do działki będzie dopiero doprowadzony pod koniec roku )czy zostawić dom w stanie SSO czy też zamówić teraz okna z roletami i zostawić w takim stanie do przyszłego roku ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 17.01.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 ja jestem zdania aby tak zostawić a okna wstawiać w roku w którym się wprowadza jak jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 18.01.2017 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Jak do końca roku nie będzie żadnych prac, to zdecydowanie zostawić. Nawet nie deskować otworów. Niech dom stoi otwarty na wskroś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 18.01.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 no to chyba też tak zrobię a w tym czasie oporządzę trochę na zewnątrz budynku mam nadzieje że nie będzie jakiś strasznych wzrostów cen okien wg. taurona prąd mam mieć 31.08 a co będzie to też nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts